Thursday May 11, 2023

#1 - Strafrechtadvocaat Leonie van der Grinten: ’In dit vak moet je hard zijn’

Op 34-jarige leeftijd heeft ze al 5 jaar haar eigen advocatenkantoor, ze werkt 8 jaar als advocaat en ze heeft een missie. Als Meester Leonie dicht ze de kloof tussen het strafrecht en de maatschappij. In de eerste aflevering van Metro's gloednieuwe podcast De Werkvloer gaan we in gesprek met strafrechtadvocaat Leonie van der Grinten. 

Hoe heeft Van der Grinten deze positie weten te bemachtigen? Wat doet een strafrechtadvocaat nu precies tijdens een piketdienst? En hoe gaat Meester Leonie om met stalkende (vrouwen van) cliënten? Je hoort het in De Werkvloer. 

Onderzoeker Rutger van den Berg is ook van de partij. Van den Berg is verbonden aan onderzoeks- en adviesbureau YoungWorks en doet al 12 jaar onderzoek naar jongeren en werk. Aan de hand van een stelling bespreken we een trend op de turbulente arbeidsmarkt. Is het tijd dat de traditionele sollicitatieprocedure verdwijnt? 

Volg Metro hier op Instagram en schrijf je hier in voor onze Geld & Carrière-nieuwsbrief. Wil je ook een stelling voorleggen aan Rutger van den Berg? Mail dan naar dewerkvloer@metronieuws.nl of deel 'm in onze DM.

Heb je interesse om te adverteren in deze podcast? Mail dan naar samenwerken@mediahuis.nl.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2023 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320